Aan het feest duo uit het zonnige zuiden zal het niet liggen.
Een vette zomerhit met een zonnige accordeon melodie.

Zomer 2018 :

Feest vanaf de eerste seconde! Een slogan die het van origine Oktoberfest en party duo ieder optreden waarmaakt. Of ze een evenement moeten openen of sluiten, het dak gaat er met Party Kryner altijd af. Eind 2015 startte zanger Ronald Pijls en accordeon virtuoos Kevin van den Eijnden het duo Party Kryner. In de afgelopen jaren hebben ze buiten verschillende Duitstalige knallers ook verschillende hits “uit de oude doos” in een nieuw party jasje gestoken.

In 2016 hadden ze een “nationale” hit met de aprés-ski versie van “Geronimo” en afgelopen jaar ging hun Engelse versie van “Bohmischer Traum” de wereld rond. Voor de eerste zomersingle van Party Kryner gaat het duo terug naar de zomer van 1999 waar ze de zomerhit I’m Blue (da ba dee) in de Party Kryner hit-blender stopte.