Groot nieuws!
Vanaf 1 januari 2019 is Party Kryner exclusief te boeken via Nr.Eins onderdeel van de Tribe Company en Tribe Boekingen.

Tribe Company is in Nederland actief op het gebied van het organiseren en produceren van evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE, Strandfestival ZAND, ING BusinessBoost Live, De Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Nickelodeon Familie Festival, Red Bull BC One en het Holland Heineken House. Tribe Sports verzorgt de KNVB Campus Clinics, KNVB Voetbalkampen, de opening ceremonie van het dames WEURO 2017 en het gasten ontvangst van Amstel bij de Europacup League finales van 2016, 2017 en 2018. Naast events en sports heeft Tribe Company ook haar eigen management afdeling, record label en boekingskantoor. Ze ondersteunen bekende Nederlanders zoals Nielson, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Frans Duijts, Jeroen van Koningsbrugge, JURK! en Thomas Acda bij hun (muzikale) carrière.

Tribe Boekingen is een full service boekingskantoor voor Nederlandse pop-artiesten, bands, dance acts, dj’s en jong talent. Met een klein team van zeer toegewijde mensen hebben wij maar één doel: het leveren van entertainment voor iedere doelgroep, op zo’n hoog mogelijk niveau. Het team van Tribe Boekingen wordt gevormd door jarenlange ervaring en een ontzettend krachtig netwerk.

Nr.Eins “Onder het label Nr. Eins met kantoor in Uden richt Tribe Boekingen zich op de Duits-Limburgse markt. ideaal voor Party Kryner natuurlijk.