Vanavond 24 Juli is Party Kryner live te zien bij het Koelfeest in Vijlen.
Code Oranje is voorspeld met onze nieuwe Party Act

KOELFEEST WOENSDAG 24 JULI 2019 VIJLEN – AANVANG 19.30 UUR
Kom naar “de Koel” gelegen aan de Pastorijweg in Vijlen, en laat je meeslepen door de muziek van Coverband NoiZZ en Party Kryner.
Als tussenact hebben we de Party Kryner kunnen contracteren. Deze 2-mans formatie “timmert” ook al vele jaren flink aan de weg. Tiroler stimmungs muziek van hoge kwaliteit. Laat jullie meevoeren op deze Tiroler klanken en GENIET !!
En of dit niet alles is, zal tijdens het Koelfeest rond 22.30 uur de traditionele vuurwerkshow plaatsvinden. Dit jaar nog iets groter van opzet, omdat de show vorig jaar vanwege de droogte en gevaar voor de omgeving niet heeft plaatsgevonden.
Dit alles wordt jullie geheel GRATIS aangeboden door de Stichting Evenementen Commissie Vijlen in de schitterende en unieke ambiance van “de Koel” in Vijlen. En uiteraard zal ons Horeca team jullie graag voorzien van een natje en een droogje, en deze swingende avond compleet maken.