Naam Evenement : Augst Cultuurfestival

Organisatie : Stichting Oogstdankfeest

Datum evenement : 16 t/m 19 augustus

Omschrijving van het evenement :
Van vrijdag 16 t/m maandag 19 augustus is Berg aan de Maas voor de 73e keer the place to be voor iedereen die houdt van gezelligheid, cultuur, muziek en Limburgse tradities. Het Augst Cultuurfestival is hèt festival voor alle leeftijden. 

Gratis toegang voor Augst Culturele Parade

Het cultuurfestival heeft dit jaar als centraal thema Vrijheid. Op vrijdag en zaterdag vinden als vanouds de seniorenmiddag Berg Broesj, de kindermiddag, dialectmis en het pleintheater plaats. Het hoogtepunt van het Augst Cultuurfestival is op zondag 18 augustus, met de Augst Parade en een verrassend muziek- en cultuurprogramma in de dorpskern. Na afloop van de Augst Parade vormen de paradewagens op diverse pleinen in het Maasdorpje het decor voor toneel, dans en muziek. De toegang voor het Augst Cultuurfestival op zondag is gratis.

Website naar evenement of organisatie/vereniging : www.augst-cultuurfestival.nl

Facebookpagina naar evenement of organisatie/vereniging : https://www.facebook.com/augstcultuurfestival/

Hoe zijn jullie op Party Kryner gekomen :
Vorig jaar hebben de Party Kryner ook opgetreden tijdens het Augst Cultuurfestival