Terwijl de heren van Party Kryner hun lederhosen aan het invetten zijn en inmiddels hun zomertour hebben afgesloten. Touren ze komende weken door heel Nederland en België met alweer hun 5de Oktoberfest seizoen.

Wo ist die Party? Waar Party Kryner is, is het altijd feest!
Hun slogan luidt niet voor niets “Feest vanaf de eerste seconde!”  Het duo staat naast Duitstalige meezingers bekend om hun Tiroler-Party versies van bekende ’80 & ’90 hits. Dit keer hebben ze de polka saus over het nummer “Celebration” van Kool and the Gang gegoten. Doe er een Oostenrijkse verrassing in en geen enkele confetti shooter kan tegen deze nieuwe Party Kryner Knaller op.
Maar het is niet alleen polka wat de klok slaat! Naast de Oktoberfest versie is er een Party après-ski versie. Inmiddels zijn de après-ski nummers van Party Kryner terug te vinden op Spotify playlists over de hele wereld.

Houten Jubileum
5 Jaar geleden vondt het eerste optreden van Party Kryner plaats tijdens de opening van het eerste Oktoberfest van Heerlen. 5 Jaar later zijn ze weer van de (Oktoberfest) partij!

Cat nr DD19055
01. Celebration (Party version) Isrc  NLG931900157

02. Celeberation (Oktoberfest version) Isrc  NLG931900158

Uitvoerende : Party Kryner
Copyright info (buma) :  C/A  R.N. Bell /C.C. SmithGeorge/G.M. Brown/J.J.Taylor/R.S.Mickens/E.Toon Jr. / D.Thomas/ R.E.Bell /E.Deodato