Wat als een grapje begon op Facebook werd ineens landelijk nieuws. Gisteren maakte Party Kryner een afbeelding van Femke Halsema in een Dirndl met de tekst, Oktoberfest met Party Kryner. Max 5000 vrouw/man tickets: info@femkehalsema.netniet

Gisteren middag stond de telefoon rood gloeiend want Party Kryner staat op Dumpert https://www.dumpert.nl/item/7924015_ec6aea2f na nog net geen 24 uur is de afbeelding al meer dan 150.00 keer bekeken en ruim geliked of  ge kudos zo als ze dat bij Dumpert zeggen.

Het begon natuurlijk allemaal met een demonstratie op de Dam in Amsterdam waar ruim 5000 mensen bij elkaar waren. De reden was zeker goed, alleen in de omstandigheden waarbij mensen een bekeuring krijgen om dat ze te dicht bij elkaar zitten, dat evenementen worden afgelast en dat tal van ondernemers hun bedrijf kwijt zijn, dat kan natuurlijk niet.

Wil jij toch een verantwoord feestje, BBQ, familifeest of iemand verrassen met een gezellig optreden van Party Kryner? Tegen een zeer tijdelijk zeer aantrekkelijk tarief van € 295,00* excl. BTW komen wij langs met onze 1,5 Meter Stimmungs Party.

Meer info hierover vindt je hier https://www.partykryner.nl/mini-concerten/

 

* prijs voor regio Limburg tot max 30 personen voor buiten Limburg en grotere groepen hebben we ook tijdelijk zeer aantrekkelijke prijzen.