Yes πŸ™Œ het is me gelukt πŸŽ‰ ik heb Goud πŸ₯‡en Zilver πŸ₯ˆgewonnen bij de Harmonika Worldcup 2021 in Canada 🍁
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
Ja lieve mensen, de punten zijn binnen en ik mag het van de daken af schreeuwen!!!
Ik heb ons kleine landje mogen vertegenwoordigen met twee geweldige prijzen!
πŸ₯‡1e plaats in mijn leeftijdscategorie
πŸ₯ˆ2e plaats in alle categorieΓ«n
Ik kan jullie niet vertellen hoe trots ik ben op deze prestatie. Dit is zo belangrijk voor mezelf, voor al onze trouwe leerlingen en zeker voor onze Harmonikaschool! Waanzinnig mooi dit!
Ik kan alleen maar zeggen, hartstikke bedankt voor al jullie fijne, warme en lieve reacties! Ongelofelijk hoeveel mensen mij supporten en in me geloven. Daar haal ik al mijn kracht en positieve energie vandaan!
Ook wil ik in het bijzonder klemen roser bedanken. Want ook al heb je zelf een bepaald level kwa spelen en weet je waar je het over hebt, dan nog is het bij dit soort wedstrijden enorm van belang dat je iemand naast je hebt die je beoordeeld en tips geeft waar je op moet letten of wat je beter kunt doen.
En alle andere deelnemers wil ik ook feliciteren met hun optreden. πŸ™πŸ₯³
Ik ben zooooooo blij!
NEDERLAND I DID IT! YESSSSS!