Hoe voeg je de liedjes toe aan je Spotify-afspeellijst: Een stapsgewijze uitleg

door | feb 11, 2023 | Niet gecategoriseerd

Het toevoegen van de liedjes van Party Kryner aan een playlist op Spotify is een eenvoudig proces. Hier volgt een stapsgewijze uitleg:

  1. Maak een Spotify-account aan: Als je nog geen Spotify-account hebt, moet je eerst een account aanmaken. Dit is gratis en je kunt het doen door op de website van Spotify te gaan en op “Registreren” te klikken.
  2. Zoek naar Party Kryner: Klik op de zoekbalk in de Spotify-app en zoek naar “Party Kryner”. Selecteer het duo uit de zoekresultaten. OF KLIK HIER:
  3. Selecteer een liedje: Klik op het album waaruit je een liedje wilt toevoegen en selecteer vervolgens het liedje.
  4. Voeg het liedje toe aan een playlist: Klik op de knop “…” naast het liedje en selecteer “Toevoegen aan afspeellijst”. Je kunt ook een nieuwe afspeellijst maken door op “Nieuwe afspeellijst” te klikken en een naam voor de afspeellijst in te voeren.
  5. Herhaal deze stappen voor elk liedje dat je wilt toevoegen: Selecteer elk liedje dat je wilt toevoegen en voeg het toe aan de afspeellijst door op de knop “…” naast het liedje te klikken en “Toevoegen aan afspeellijst” te selecteren.

Met deze stappen kun je eenvoudig de liedjes van Party Kryner toevoegen aan een playlist op Spotify. Veel plezier met luisteren!