1,5 Meter Stimmungs Party met Party Kryner 

1,5 meter Stimmungs Party met Party Kryner 

We mogen weer, we beginnen voor maximaal 30 personen, op gepaste afstand, tegen een uitzonderlijk tarief! Dus boek Party Kryner vandaag nog voor de 1,5 meter stimmungs sessie @home. Wil jij iemand verrassen met een intiem stimmungs concert, een privé Oktoberfeestje, een 1,5 meter aprés-ski party, je Oma en/of Opa verblijden met een gezellig tiroler privé concert, even een gezellige party verrassing tijdens de BBQ in de straat of met vrienden en familie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van deze unieke mogelijkheid.

Voor een speciaal tarief van € 295,00 excl. 9% BTW

* Regio Limburg, buiten Limburg gelden ook aangepaste tarieven
Tarief geldt voor max 30 personen,
voor grotere groepen of evenementen hebben we ook tijdelijk een speciaal tarief.
Optreden van 30 minuten (langer in overleg)
Party Kryner komt met 2 man incl. een compacte geluidsset. 

Meer info of interesse ? mail naar info@partykryner.nl of bel +31 (0)6 43018661 

Party Kryner wordt momenteel in ruim 70 landen via Apple Music, Deeser en Spotify bekluisterd van Costa Rica tot Parijs. Hoe geweldig zou het zijn om deze feestsensatie in huis te hebben? Normaal gesproken zit rond deze tijd de agenda van deze 2 heren vol met festivals en tentfeesten maar door de Corona maatregelingen zijn deze verplaats naar een ander moment.

 

Voor meer info stuur een bericht naar info@partykryner.nl 

 

Wat zijn de regels van het RIVM en de Rijksoverheid na 1 Juni.

Groepen en samenkomsten vanaf 1 juni
De algemene regel vanaf 1 juni is dat mensen die niet tot een huishouden behoren altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden, met binnen maximaal 30 personen.

Buiten mogen mensen bij elkaar zijn als zij 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren. Vanaf 3 personen kan worden gehandhaafd op de onderlinge afstand van 1,5 meter.
In overdekte locaties en in gebouwen die toegankelijk zijn voor publiek mogen maximaal 30 mensen bij elkaar komen, met 1,5 meter afstand tot elkaar. Er vindt altijd een checkgesprek plaats; mensen met verkoudheidsklachten blijven thuis.
In enkele gevallen kunnen er meer mensen bij elkaar komen in één binnenruimte:
Wettelijk verplichte bijeenkomsten, zoals raadsvergaderingen of aandeelhoudersvergaderingen, kunnen online plaatsvinden of fysiek als er maximaal 100 personen zijn die 1,5 meter afstand kunnen houden.
Samenkomsten die noodzakelijk zijn voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden van instellingen, bedrijven en andere organisaties mogen doorgaan met maximaal 100 personen, en als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden.

#aftercovid, #privefeest, #coronaparty, #privefeest, #partykryner, #anderhalvemeter 

Artiest boeken voor privéfeest
Zanger boeken voor tuinfeest
Muziek voor 30 personen
RIVM regels muziek
RIVM richtlijnen 1 juni